Psi nejsou lidé oblečení do kožichu...

V barvách podzimu...

14.11.2012 18:46

S podzimem přišla i potřeba odpočinku, a tak jsme se rozhodli udělat si ryze psí výlet. Divétta společně s dcerami Alimou a Ashaki byly na tento víkend přihlášeny na speciální klubovku na Slovensku. A aby si psí máma užila dětiček a chovatelka je mohla pořádně pomazlit, domluvily jsme se na dřívějším příjezdu všech zúčastněných. Počasí nám přálo a užily jsme si príma dopoledne. O tom, jak výstava dopadla z toho výstavního hlediska najdete zde. Fotogalerie psích dam z výstavy pak na rajčeti.

 

A když už jsme zavítaly na Slovensko, nedalo se odolat možnosti návštěvy našeho jediného psího prince z vrhu A - Arvia a jeho pánečků. Odpoledne jsme tedy trávily v křeslech u kávy v obležení dvou medvídků (Dý samou radostí rozprskla kafe po celém obýváku :o) ). Pár fotek pak u Arvouše v albu na rajčeti.

 

A do třetice všeho psího a pro radost (zmanipulované) řidičky jsme jely mrknout i na odchov z její CHS Z Toulavého ráje - na Arníka, taktéž ještě v rámci Slovenska. O nějaký ten čas později jsme s ním vyrazily i na Bonitaci Československých vlčáků do českého Frýdlantu. Pár fotek z těchto dní pak najdete v jeho albu na rajčeti.

 

Obdrželi jsme také nové fotky Aishy i Afušky.     

Pár fotek bylo přidáno i do alb Ali, Šišky (:o) ) a do alba společného.

 

Tímto moc děkuji všem majitelům psích "miminek" za jejich lásku a péči, kterou svým berňulím dávají a také za jejich trpělivost s mojí zvědavou maličkostí :o)

 

 

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode