Psi nejsou lidé oblečení do kožichu...

Nečekané události

11.06.2012 18:06

Potom, co nás musel opustit v 6,5 týdnech Azhárek, jsem se již - jako každý chovatel - jen těšila, jak budu sledovat mé rostoucí "dětičky".

A také že ano, se všemi majiteli jsme v kontaktu, sleduji fotky, jezdím na návštěvy, dostávám informace - a bohužel ne vždy ty, které bych chtěla.

 

V prvé řadě chci touto cestou vyjádřit podporu psím slečnám - Alimce a Ashaki - na Slovensko, aby společně se svými milujícími majiteli zdárně přečkali náročné období, kdy se obě holky přiotrávily a společně s majiteli a veterináři bojovaly o své životy. Nemůžu říci, že by se mi takové zprávy četly lehce. Nejhorší je však snad zažehnáno, tak pevně věřím, že brzy začnou zase pořádně lumpačit a těšit se ze života a užívat si s páníky a psí kamarádkou Aishou. Majitelům děkuji za veškerou snahu, péči a lásku, která fenkám pomáhá bojovat.

 

O pár dní později přišla druhá, avšak mnohem tragičtější zpráva od zdrcených majitelů Abiška. Již po přečtení prvního řádku jsem věděla, že se nejedná o informace, jak malý medvídek zlobí svou lidskou i psí smečku. Abirek o svůj život bohužel shodou nešťastných okolností přišel utonutím.  Majitelům moc děkuji za výbornou péči a láskyplný domov, který Abirovi dali a o čemž jsem se mohla sama přesvědčit. Přeji spousty sil při překonávání smutku a věřím, že trikolora se do jejich nemalé psí smečky zase vrátí.

Abir tu s námi měl zůstat mnohem, mnohem déle. Všem nám bude moc chybět.

 

Abir Attevid Yrrej:

*24. 2. 2012 - 10. 6. 2012

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode